Quantcast
Channel: صفحه اصلی
Viewing all articles
Browse latest Browse all 2167

مرتضوی: فساد اداری میراث بسیار بد دولت گذشته برای حکومت وحدت ملی است

$
0
0

در حالی که سخنگوی حامد کرزی، رییس جمهور پیشین کشور اظهارات اشرف‌ غنی را تلاشی برای فرار از فشارها اعلام کرده است، معاون سخنگوی رییس ‌جمهور کنونی گفت که فساد اداری میراث بسیار بد دولت گذشته برای حکومت وحدت ملی است.

مرتضوی گفته: اگر رییس‌ جمهور کنونی در بخشی مسئول بوده، پاسخگوی همان بخش است نه تمام بخش‌های دیگری آن زمان
شاه حسین مرتضوی، معاون سخنگوی اشرف‌ غنی رییس‌ جمهوری در واکنش به اظهارات ایمل فیضی سخنگوی حامد کرزی گفت: میراثی که از دولت گذشته برای حکومت وحدت ملی به ویژه در خصوص فساد اداری بر جای مانده، "میراثی بسیار بد" است.
آقای مرتضوی گفته: بیشتر کسانی که در گذشته قراردادها را در اختیار می ‌گرفتند، مطابق با قانون عمل نمی ‌کردند در حالی که اکنون یکی از کارهای حکومت وحدت ملی ایجاد شفافیت در تمام قراردادها بر اساس قانون اساسی است.
 به گفته مرتضوی، در گذشته قراردادها به ویژه قراردادهای نیروهای امنیتی مشکلات زیادی داشت که اکنون توسط حکومت وحدت ملی حل شده است.
او گفت در این شکی نیست که رییس اجرایی و رییس‌ جمهوری در دولت کرزی مسئولیت داشتند اما مسئولیت‌های اصلی در حکومت قبلی به رهبری آن حکومت باز می شود.
مرتضوی گفته: اگر رییس‌ جمهور کنونی در بخشی مسئول بوده، پاسخگوی همان بخش است نه تمام بخش‌های دیگری آن زمان.
معاون سخنگوی رییس جمهور غنی گفت زمانی که حکومت وحدت ملی کار خود را در افغانستان آغاز کرد، خزانه دولت خالی بود.
این اظهارات در حالی صورت گرفته که ایمل فیضی در واکنش به اظهارات اشرف ‌غنی گفته بود: رییس‌ جمهور کنونی کشور از مقامات و مشاوران ارشد و با صلاحیت حامد کرزی در بخش‌های مالی، اقتصادی، امنیتی و نظامی بود و اگر ضعفی در حکومت قبلی وجود داشت، غنی نیز جزئی از آن بود.
به گفته فیضی، رهبران حکومت وحدت ملی پس از حدود دو سال به تعهدات خود به مردم عمل نکرده‌‌اند و حال تحت فشار مردم و جامعه بین‌المللی قرار گرفته‌اند بنابراین از حکومت کرزی انتقاد می‌ کنند که این مسئله بهانه‌ای برای فرار از این فشارها است.
او همچنان به رادیو آشنا گفته بود که وضعیت امنیتی، سیاسی، اقتصادی و توسعه‌ای افغانستان در دو سال گذشته به صورت روزافزون وخیم ‌تر شده است و تنها راه بیرون رفت از وضعیت کنونی این کشور، برگزاری لویه جرگه است.
پیشتر از این حامد کرزی، شورای حراست ثبات و شماری زیادی از احزاب سیاسی و سیاستمداران  چندین بار از طریق رسانه ها خواستار برگزاری لویه جرگه شده اند.
خبرگزاری بخدی


Viewing all articles
Browse latest Browse all 2167

Trending Articles