Quantcast
Channel: صفحه اصلی
Viewing all articles
Browse latest Browse all 2167

نی: از پیشنهاد حکومت در سازمان ملل برای مصونیت خبرنگاران استقبال می کنیم

$
0
0

 اداره حمایت کننده رسانه های آزاد افغانستان (نی) می گوید که از پیشنهاد حکومت وحدت ملی برای تعیین نماینده ویژه سازمان ملل برای مصونیت خبرنگاران و حمایت از آزادی بیان در افغانستان حمایت می کند.

صدیق الله توحیدی، رییس دیدبان حمایت از رسانه های آزاد افغانستان
روز چهارشنبه، سرور دانش معاون رییس جمهوری در هفتاد و یکمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخنرانی کرد و گفت که یکی از اهداف عمده گروه های تروریستی سرکوب دموکراسی، آزادی بیان و رسانه های آزاد در افغانستان است و به همین جهت خبرنگاران در میادین جنگ و حملات تروریستی، در معرض تهدید جدی قرار دارند.
او در نطق خود از سازمان ملل متحد خواست که برای رسیدگی به مشکلات خبرنگاران افغان و حمایت از آزادی بیان یک نمایند ویژه برای افغانستان تعیین کند.
صدیق الله توحیدی، رییس دیدبان حمایت از رسانه های آزاد افغانستان امروز به خبرگزاری بخدی گفت: "دفتر رسانه های آزاد افغانستان از این در خواست حکومت با قاطعیت پشتبانی می کند و آن را یک اقدام نیک برای آزادی بیان در کشور می داند."
آقای توحیدی می گوید نی، با وجود پشتیبانی قاطع از این موقف حکومت، اکیداً از سرمنشی سازمان ملل می خواهد تا با توجه به اهمیت و ضرورت حفظ ارزش های مردم سالاری، آزادی بیان و حقوق شهروندی در افغانستان، به این درخواست حکومت وحدت ملی که یقیناً درخواست جامعۀ خبرنگاری نیز است، پاسخ مثبت بدهد.
او، همچنان از سازمان های بین المللی مدافع آزادی بیان، حقوق بشر و حقوق خبرنگاران نیز خواست تا بخاطر حفظ ارزش های آزادی بیان و دیموکراسی در افغانستان، از این پیشنهاد حمایت کنند.
توحیدی می گوید از آنجالیکه تعمیم و گسترش آزادی بیان و دیگر حقوق شهروندی در افغانستان، دست آورد مشترک افغانستان و جامعۀ جهانیست، بنااً در حفظ و نگهداری آن نیز در کنار دولت افغانستان، جامعۀ جهانی به ویژه کشور های کمک کنندۀ مکلفیت دارند تا از این موقف دولت افغانستان پشتیبانی کنند.
این در حالیست که پیشتر دفتر نی با انتشار نظر سنجی گفت که حکومت وحدت ملی با اعمال فشار و زور باعث سانسور مطالب در شبکه های اجتماعی می شود.
افغانستان یکی از خطرناکترین کشورهای جهان برای خبرنگاران خوانده شده است.
در پانزده سال گذشته نزدیک به شصت خبرنگار در کشور کشته شده و ده ها تن دیگر زخمی و یا هم زندانی شده اند.
چند هفته پیش در جریان سفر محمد اشرف غنی در بامیان شماری از خبرنگاران بازداشت و زندانی شدند. همچنان تعدادی از فعالان مدنی که منتقد دولت بودند از حضور شان در مجلس با رییس جمهوری جلوگیری شد.
خبرنگاران می گویند که این شدید ترین نشانه برخورد دیکتاتورانه حکومت پس از فروپاشی رژیم طالبان در افغانستان با خبرنگاران و آزادی بیان است.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 2167

Trending Articles