Quantcast
Channel: صفحه اصلی
Viewing all articles
Browse latest Browse all 2167

نشست بروکسل و تداوم همکاری کشور های کمک کننده افغانستان

$
0
0

 محمد اشرف غنی رییس جمهور کشور در دومین روز نشست بروکسل در بلچیم حضور یافت و در مورد برنامه ها و اهداف حکومت افغانستان برای اشتراک کننده گان در بروکسل معلومات داد.

محمد اشرف غنی رییس جمهور کشور در دومین روز نشست بروکسل
آقای غنی در این نشست گفت که برنامه‌ های حکومت افغانستان با همکاری کشور های کمک کننده ادامه خواهد داشت، غنی همزمان از کمک های بین الملل سپاس گزاری کرد.
رییس جمهور کشور فقر و تروریسم را دو چالش عمده در افغانستان دانست و افزود که تروریسم مرز نمی ‌شناسد و یک پدیده کوتاه مدت نیست، پس همه باهم باید علیه این پدیده مبارزه جدی انجام دهند.
او گفت که برخی از کشور ها تروریسم را به دو بخش خوب و بد تقسم می کنند در حال که تروریسم خوب و بد اصلا وجود ندارند و تمامی این گروه علیه بشریت است.
غنی افزود که بعد از انتقال مسئولیت‌های امنیتی به نیروهای افغان و ختم ماموریت نظامی نیروهای خارجی، تروریسم از القاعده گرفته تا داعش و طالبان و گروه‌های جنایتکار علیه افغانستان فعالیت‌های خود را گسترش دادند.
محمد اشرف غنی در این نشست به حمایت از نیروهای امنیتی کشور پرداخت و گفت که نیروهای امنیتی روزانه در ۱۵ ولایت عملیات انجام می دهند و از توانایی های خوبی برخوردار هستند.
در این نشست صلاح الدین ربانی وزیر خارجه کشور نیزگفت که افغانستان در حال حاضر به سمت ترقی و پیشرفت در حرکت است.
آقای ربانی از تعلیم و تریبه، حقوق زنان اصلاحات انتخاباتی، تدوین چارچوب روشن اقتصادی برای آینده افغانستان و توافقنامه صلح با حزب اسلامی به عنوان مثال‌ هایی از حرکت کشورش رو به جلو یاد کرد.
در کنفرانس بروکسل حدود ۱۰۰ کشور و سازمان های بین المللی حضور دارد، این کشور ها و سازمان های بین المللی وعده های جدیدی کمک های مالی به حکومت افغانستان تا سال ۲۰۲۰ را داد.

رییس شورای اتحادیه اروپا گفت که سر از سال ۲۰۱۷ اتحادیه اروپا و کشورهای عضو جز بزرگ‌ ترین کمک ‌دهنده انکشافی به افغانستان خواهند بود.
فدریکا موگرینی مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با افتتاح این کنفرانس گفت که مقصد این نشست تجدید تعهد با افغانستان است.
او با اشاره به تغییرات ایجاد شده افزود که تغییر ممکن است، اما در صورت عدم حمایت‌ های بین ‌المللی این تغییرات از دست خواهند رفت.
موگرینی با اشاره به توافقنامه صلح حکومت افغانستان و حزب اسلامی به عنوان اقدامی ترغیب کننده ابراز امیدواری کرد که دیگر گروه‌های شورشی نیز روند مشابه را دنبال کنند.
دونالد توسک، رئیس شورای اتحادیه اروپا نیز در این نشست گفت که بسیاری شهروندان افغانستان در فقر به سر می برند و آینده ‌ای برای خود در کشورشان نمی ‌بینند، بنا اهمیت تعهدات مالی بین ‌المللی برای افغانستان یک امر مهم است.
او افزود که افغانستان برای فایق آمدن بر چالش ‌ها به شمول ناامنی، به حمایت مالی بین‌ المللی و همچنین همکاری کشورهای منطقه نیاز دارد.
رییس شورای اتحادیه اروپا گفت که سر از سال ۲۰۱۷ اتحادیه اروپا و کشورهای عضو جز بزرگ‌ ترین کمک ‌دهنده انکشافی به افغانستان خواهند بود.
او همچنان افزود ما در این سال با ۱‌۳ میلیارد دالر از تلاش ‌های بین ‌المللی و ظرفیت ‌سازی داخلی حمایت می‌ کنیم و این حمایت خود را تا سال ۲۰۲۰ ادامه می‌دهیم.
حکومت افغانستان تلاش دارد که از شرکای بین المللی خود در این کنفرانس وعده کمک سالانه نزدیک چهار میلیارد دالر را به دست بیاورد.
کشورهای کمک ‌دهنده نیز انتظار دارند که تعهدات تازه‌ ی در مبارزه با فساد، اجرای اصلاحات و حکومت‌ داری خوب از جانب حکومت افغانستان بدست بیارد تا مطمین شود که پول های کمک کننده حیف و میل نمی شود.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 2167

Trending Articles