Quantcast
Channel: صفحه اصلی
Viewing all articles
Browse latest Browse all 2167

نی: رسانه ها در روز ماتم ملی آهنگ و سریال نشر نکنند

$
0
0

 مسوولان اداره حمایت کننده رسانه های آزاد افغانستان (نی) از همه رسانه های کشور، به ویژه از تلویزیون ها و رادیو ها خواستند تا در روز ماتم ملی از نشر و پخش آهنگ های شاد و سریال خود داری کنند.

توحیدی همچنان گفت که کمیسیون برای بررسی این حادثه تشکیل می شود که به گفته رییس جمهور این کمیسیون شامل افراد دولتی و غیر دولتی خواهند بود
در پی انفجار انتحاری خونین روز گذشته به معترضان جنبش روشنایی در چهارراه دهمزنگ، ریاست جمهوری کشور امروز یکشنبه را ماتم ملی اعلام کرد.
در حادثه خونین روز گذشته دست کم ۸۰ نفر کشته و بیش از ۲۰۰ تن دیگر زخمی شدند.
صدیق الله توحیدی رییس دیدبان حمایت کننده رسانه های آزاد کشور گفت که جان باختن ۸۰ تن و زخمی شدن بیش از ۲۰۰ تن دیگر برای یک جامعه ماتم بزرگ است که رعایت خاطر شهروندان کشور از مکلفیت های اساسی رسانه ها به شما می رود.
دفتر نی همچنان از کمیسیون سمع شکایات و رسیدگی به تخلفات رسانه یی کشور خواست تا مطابق قانون هر رسانه ی که از این آمر سر پیچی کند، پرونده های شان را مورد برسی قرار دهد.
آقای توحیدی افزود: درست است که رسانه ها آزاد اند و یا رسانه ها خصوصی اند، اما باید در داخل چوکات قانون باشند باید این عمل را انجام ندهند و با مردم غم شریکی کنند.
او گفت: لازم است که تا پایان امروز رسانه های از نشر سریال های که لازم نیست و آهنگ های که شاد است و رقص ها خود دار کنند و با مردم غم شریکی کنند.
آقای توحیدی گفت که روز گذشته به دلیل که انترنت و خط مبایل ها درست کار نمی داد رسانه ها به گونه درست نتوانستند این تظاهرات را پوشش دهند و باید آنان در یک جای مستقر شوند تا درست پوشش دهند.
به گفت او این عمل سبب شکایت جنبش روشنایی شده است و هر رسانه مکلف است تا صدای مردم و راه پیمایی را پوشش دهد تا مردم بدانند در شهر شان چی می گذرد.
کمیسیون به گونه جدی رویداد را بررسی کند
توحیدی همچنان گفت که کمیسیون برای بررسی این حادثه تشکیل می شود که به گفته رییس جمهور این کمیسیون شامل افراد دولتی و غیر دولتی خواهند بود.
توحیدی اما گفت: خواست ما این است که هر شخصی که به تحقیق میرود باید اول وظیفه اش به تعلیق در آورده شود و بعد به تحقیق رویداد بپردازد چرا که در گذشته ها این تجربه را کرده ام که بی نتیجه بوده است.
ریاست جمهوری کشور یک کمیسیون به ریاست دادستاکی کل کشور را توظیف کرد تا رویداد خونین روز گذشته را به گونه جدی بررسی کند زیرا معترضان حکومت و نهاد های امنیتی را به بی توجهی در تامین امنیت متهم کرده اند.
در همین حال رهبران جنبش روشنایی خواهان عضویت نمایندگان نهادهای بین المللی و جنبش روشنایی در این کمیسیون هستند.
در پایان توحیدی افزود که در رویداد روز گذشته یک خبرنگار کشته و دو تن از فلمبرداران زخمی شده اند.
حسین محمدی، که از انیستیتوت رسانه یی نی فارغ شده و مدتی در تلویزیون های خورشید، نگاه و رادیو نی وظیفه انجام داده است در این رویداد جان باخته است.
توحیدی گفت، از آنجاییکه خبرنگاران همواره در خط مقدم رویداد ها حضور دارند، بیشتر آسیب پذیر بوده و خطر های جدی آنان را تهدید می کند.
دفتر نی از برگزار کنندگان تظاهرات و به ویژه از نیروهای امنیتی کشور خواست تا در کنار تامین امنیت تمام شهروندان، امنیت جانی خبرنگاران را نیز در اولویت های کاری خویش قرار دهند.
خبرگزاری بخدی


Viewing all articles
Browse latest Browse all 2167

Trending Articles