صدیق صدیقی، سخنگوی وزارت داخله از تمامی مردم و کاربران شبکه های اجتماعی خواسته است که در کمپاین مبارزه با تعصب در کشور شرکت کنند.
ظاهرا این کمپاین از دیروز که مصادف است با هفته رسانه های اجتماعی راه اندازی شده است.
آقای صدیقی به این مناسبت تصویر "پروفایل" خود را تغییر داده و از تمامی کاربران سایت های اجتماعی خواسته است که بیایند به تعصب نه بگویند.
سخنگوی وزارت داخله همزمان نوشته است: "کمپاین مبارزه علیه تعصب، بیایید به تعصب نه بگوییم."
او گفته تعصب زشت ترین پدیده و عامل تمامی بدبختی در افغانستان است.
صدیقی می گوید که به تعصب نه بگوییم و برای همگی خوشبختی تمنا کنیم، مبارزه با تعصب تضمین رفاه عامه است و این پدیده شوم را ریشه کن کنید.
به گفته او، تا زمانیکه تعصب از افغانستان ریشه کن نشود و مردم هم دیگرشان را نپذیرند، مردم به به رفاه و توسعه نخواهند رسید.
صدیقی به خبرگزاری بخدی گفت: "تعصب یکی از سخت ترین و ساری ترین پدیده های اجتماعی در جوامع جنگ و بحران زده است که اثرات منفی زیان باری در فرآیند ملت- دولت سازی دارد."
به گفته او تعصب به عنوان یک بیماری واگیر، می تواند از ملت به دولت و از دولت به ملت سرایت کند و هر دو را از کار اندازد.
آقای صدیقی می گوید تعصب هرگونه امکان تعامل مثبت میان بخش های گوناگون جامعه را از بین می برد و گروه های اجتماعی ساکن در یک جغرافیا را به جزیره های خشک و بی رمق تبدیل می کند که تامین ارتباط میان هر یک از این جزیره ها کاری دشوار وتوان فرسا خواهد بود.
صدیق صدیقی به خبرگزاری بخدی گفت: "یکی از کاربردی ترین و کار آمدترین سلاح برای مبارزه با هر گونه تعصب های جاهلانه، بهره گیری از آرامش و برده باری است."
برخی از کارشناسنان در کشور می گویند که افراد متعصب همه چیز را با معیار های گذشتگان و بستگان شان می سنجد.
آنان بر این باورند که هر اندیشه و تفکری را که در میان خویش از سابقه و پیشینه ای برخوردار نباشد بعنوان اندیشه باطل و نادرست به کار می گیرند.
واژه تعصب از عصب گرفته شده و معنای آن است كه شخص نسبت به چيزی واكنش های عاطفی و احساسی به دور ازهرگونه معيارعقلانی داشته باشد.