Quantcast
Channel: صفحه اصلی
Viewing all articles
Browse latest Browse all 2167

نگرانی سناتوران از روند رو به افزایش اخراج مهاجران از آلمان

$
0
0

 اعضای مجلس سنای کشور از روند رو به افزایش اخراج مهاجران از کشور های اروپای بخصوص آلمان ابراز نگرنی کرده و گفته اند که توافق احتمالی دولت افغانستان با دولت آلمان باعث خواهد شد که مهاجران افغانی بدون در نظرداشت در خواست تابعیت شان اخراج خواهند شد.

سناتوران می گویند که اگر توافق نامه مهاجران از آلمان نهایی و اجرایی شود، ۵۵ درصد مهاجران افغانی که تمامی دار وندارشان در افغانستان را فروخته تا خود را به کشور امن برسانند، اخراج می شوند.
سناتوران می گویند که اگر توافق نامه مهاجران از آلمان نهایی و اجرایی شود، ۵۵ درصد مهاجران افغانی که تمامی دار وندارشان در افغانستان را فروخته تا خود را به کشور امن برسانند، اخراج می شوند.
به گفته سناتوران توافقنامه دولت افغانستان و آلمان نشان دهنده این است که آلمان ۴۵ در صد از مهاجران افغان را بپزیرند و ۵۵ درصد دیگر به صورت تدریجی به کشور شان برگشت داده خواهند شد.
گفته می شود که دولت آلمان بالای افغانستان فشار وارد کرده است که این توافقنامه را در نشست بروکسل که چند روز دیگر برگزار خواهد شد به امضا برساند.
نجیبه حسینی منشی مجلس سنا می گوید این موضوع به شکلی در اعلامیه نشست بروکسل گنجانیده خواهد شد که الزامی نیست، اتحادیه اروپا به ویژه آلمان گفته است، مهاجرانی که دوسیه های شان از محاکم ثلاثه کشورهای میزبان تایید نشوند باید به افغانستان برگردند.
به گفته خانم حسینی مهاجران در کشور های اروپای براساس قوانین داخلی شان تحت نظارت قرار می گیرند و پیشنهاد شده از این که تحت نظارت باقی بمانند چه بهتر که به شکل آبرومندان و به صورت تدریجی به افغانستان برگردند.
به گفته سناتوران، ارگ ریاست جمهوری این موضوع را شب گذشته در یک نشست ویژه با روسای کمیسیون ها و هیات های اداری مجلسین شورای ملی در میان گذاشته است.
نثار حارث نیز می گوید که بر اساس توافق احتمالی دولت افغانستان با برنامه برگشت مهاجران، آلمان ۵۰ مهاجر را در یک پرواز به افغانستان می فرستد و همین طور این روند در پنج سال آینده پایان خواهند یافت.
آقای حارث می گوید دولت آلمان گفته است در صورت که دولت افغانستان با این روند موافقت کند، ۷۰ میلیون دالر را برای آینده مهاجران افغانستان کمک خواهد کرد.
در همین حال شماری دیگری از سناتوران با این موافقتنامه مخالت کرده و می گویند که دولت افغانستان نباید تحت هیچ شرایطی این توافقنامه را امضا کند.
محمد علم ایزدیار عضو دیگر مجلس سنا می گوید شهروندان افغانستان با قبولی زحمات و هزینه های فراوان و با فروش خانه و منازل شان خو را به یکی از کشور های امن رسانده اند و نباید دوباره برگشت داده شوند.
در همین حال احمد ذکی خلیل، مسوول امور مهاجرين انجمن افغانهای سويدن می گوید که او شواهدی بدست آورده است که حکومت وحدت ملی در نشست بروکسل به کشورهای اروپایی برای اخراج اجباری افغان ها چراغ سبز نشان خواهد داد.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 2167

Trending Articles